U bent hier: Beginpagina / Service / Nieuwsarchief

News Car Division 2010

24.05.2012

febi steunt Roparun team Opwijk

De Roparun is één van de grootste estafettelopen ter wereld. Dit sportief evenement, met als doel fondsen in te zamelen voor kankerpatiënten in Nederland, België en Frankrijk, gaat over een afstand van maar liefst 516 kilometer, waarbij 8 lopers elkaar afwisselen om zo de afstand Parijs – Rotterdam te overbruggen.

Dit event vindt elk jaar plaats tijdens het Pinksterweekend, in 2012 van 26 tot en met 28 mei. De slogan van de Stichting zegt in feite alles: “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een groep sportievelingen uit Opwijk, waaronder febi Benelux medewerker Peter Van Biesen, hebben de uitdaging aangenomen om dit jaar deel te nemen aan deze estafetteloop. Het team bestaat uit 23 personen, die samen het engagement zijn aangegaan om enerzijds geld in te zamelen voor kankerpatiënten en anderzijds deze sportieve prestatie neer te zetten. Acht lopers dienen elk ongeveer 65 km te lopen en dit gespreid over 2 dagen.

febi Benelux vindt dit een schitterend initiatief en wil zijn medewerker en zijn team ten volle steunen. Daarom werd besloten het team Opwijk een extra duwtje in de rug te geven door hen te sponsoren.

febi Benelux wenst alle deelnemende teams van de Roparun veel succes toe!

Terug naar overzicht