SOLUTIONS
DRIVEN BY YOU

    

Skatīties video

SOLUTIONS
DRIVEN BY YOU

Ik reizi, kad dodamies ceļā ar automobili, mēs vēlamies rēķināties, ka droši un netraucēti sasniegsim galamērķi. 

Tas nozīmē, ka automobiļa detaļām ir jābūt uzticamām un ka rezerves daļām jābūt pieejamām, kad tās ir nepieciešamas. SOLUTIONS DRIVEN BY YOU ir jūsu vajadzībām atbilstošas rezerves daļas – lai jūs vienmēr varētu droši sasniegt savu galamērķi.

Ar febi produktiem varat mierīgi izbaudīt ceļojumu kopā ar ģimeni. Mūsu uzticamie komponenti ar oriģinālajam aprīkojumam atbilstošu kvalitāti ļauj jums vienmēr būt kustībā, lai kurp vestu jūsu ceļš.

SOLUTIONS

Neatkarīgi no tā, vai esat autobraucējs, autoservisa īpašnieks vai mehāniķis, febi piedāvā vislabākos risinājumus tieši JUMS.

Tehniskā kompetence, ražošanas zinātība un 3 gadu ražotāja garantija visiem produktiem nozīmē, ka varat paļauties, ka febi spēs piedāvāt pareizo produktu īstajā vietā un īstajā laikā.

Mūsu klāstā ir vairāk nekā 35 000 rezerves daļu vieglajiem automobiļiem un komerctransportam, kā arī tas nepārtraukti tiek paplašināts, jo mūsu mērķis ir laist neatkarīgajā pēcpārdošanas tirgū jaunus, oriģinālajam aprīkojumam atbilstošas kvalitātes produktus, cik vien drīz tas ir iespējams.

DRIVEN

Mēs esam motivēti visā, ko darām. Mūs motivē mūsu klienti.

Mūs motivē visas pasaules autoservisu un autobraucēju vajadzības. Mūs motivē mūsu darbinieki. Nav šaubu, ka febi zīmols ir saistīts ar kustību – mūsu risinājumi ik dienas pārvietojas pa pasaules ceļiem, taču mēs nevēlamies pie tā apstāties.

Mūs motivē un uzrunā apņemšanās piedāvāt oriģinālajam aprīkojumam atbilstošas kvalitātes rezerves daļas, kas izstrādātas jūsu vajadzībām – vakar, šodien un rīt. Rītdienas vajadzības ir mūsu motivācija.

BY YOU

Tas ir apņemšanās apliecinājums, kas vēlreiz atgādina, ka svarīgāki par visu esat jūs – tie, kuri iegādājas, uzstāda un izmanto febi detaļas savos transportlīdzekļos visā pasaulē.

Neatkarīgi no tā, vai jūs izplatāt, uzstādāt vai izmantojat mūsu risinājumus, jūs esat pamats visam, ko mēs darām. Tāpēc mēs jau šodien zinām, kas jums būs vajadzīgs rīt.

Der Pionier auf dem ErsatzteilmarktRezerves daļu tirgus celmlauzis

Kā neatkarīgā autobūves pēcpārdošanas tirgus celmlauzis febi vienmēr ir piedāvājis oriģinālajām detaļām līdzvērtīgas vai augstākas kvalitātes produktus, rūpējoties par klientiem visā pasaulē. 

Vislabākā izvēle, vislabākā kvalitāte. febi plašajā klāstā ar vairāk nekā 35 000 preču ir pieejamas rezerves daļas un remonta risinājumi ar oriģinālajam aprīkojumam atbilstošu kvalitāti visiem izplatītākajiem Eiropas un Āzijas vieglajiem automobiļiem.

febi – jūsu pirmā izvēle neatkarīgajā pēcpārdošanas tirgū

Mūsu stingra apņemšanās ir piedāvāt tikai oriģinālā aprīkojuma kvalitātei atbilstošus produktus.

Šī nelokāmā apņemšanās nodrošina, ka ikviens febi produkts pilda savu funkciju un ļauj mājas mehāniķim kvalitatīvi un efektīvi veikt remontu, lai autovadītājs varētu droši un ar pārliecību turpināt ceļu.

Ja tomēr gadās tehniska problēma, varat paļauties uz febi globālo klātbūtni un izcili attīstīto loģistiku, kas piegādās profesionāla līmeņa remontam nepieciešamo detaļu.

Dinamiski augošs klāsts ar 35 000 rezerves daļām ļauj jūsu vietējam febi izplatītājam vienmēr atrast visu nepieciešamo remontam, kad tas nepieciešams. Mūsu apņemšanās ir piedāvāt tikai tādas rezerves daļas, kas atbilst visstingrākajiem oriģinālā aprīkojuma kvalitātes standartiem, taču vienlaikus ir svarīgi, lai autoservisa īpašnieka rīcībā būtu risinājumi, kas atmaksājas. 

febi piedāvā ideālu līdzsvaru starp kvalitāti un cenu. Mūsu plašais klāsts un kvalitātes un izdevīguma apņemšanās padara febi par pirmo izvēli autoservisu īpašniekiem un mehāniķiem, kuri izprot smalko mijiedarbību starp izvēli, kvalitāti un izmaksām.

Mūsu plašais rezerves daļu klāsts piedāvā ne vien izvēli, bet arī visaptverošus risinājumus visām klientu vajadzībām. 

Runa nav arī tikai par sortimenta daudzveidību, bet gan arī par tirgus līdera pozīciju. febi apņemšanās nepārtraukti inovēt nozīmē, ka jaunie produkti ātri nonāk tirgū, ka jūsu klāsts ir aktuāls un jaunākajām automobiļu pēcpārdošanas tirgus tendencēm atbilstošs. 

Vienalga, vai esat vairumtirgotājs, kam jānodrošina uzticamas piegādes, vai mazumtirgotājs, kas vēlas piedāvāt inovatīvas rezerves daļas ar alternatīviem degvielas veidiem darbināmiem transportlīdzekļiem, febi ir jūsu stratēģiskais partneris visos strauji mainīgās mobilitātes pasaules izaicinājumos. 

Jūsu pirmā izvēle

Ar pārbaudītu oriģinālajam aprīkojumam atbilstošu kvalitāti pilnīgi visam mūsu piedāvājumam mums ir lepnums būt par jūsu pirmo izvēli vieglo automobiļu un vieglā komerctransporta rezerves daļu pēcpārdošanas tirgū.

Viss vienuviet

Optimizēts sagādes process vairumtirgotājiem un mazumtirgotājiem. Labi attīstīts tīkls visā pasaulē ar 22 meitasuzņēmumiem, pārstāvniecībām vairāk nekā 70 valstīs un pieejamību vairāk nekā 170 valstīs visā pasaulē.

Plašs klāsts

Ar plašu izvēli un vairāk nekā 16 produktu grupām febi nodrošina, ka jūs vienmēr atradīsiet precīzi nepieciešamo rezerves daļu. No gaisa kondicionēšanas un apsildes līdz riteņu stiprinājumiem – to visu atradīsiet pie mums.

Ātra nonākšana tirgū

Mūsu klāsts nestāv uz vietas, bet gan nepārtraukti mainās un aug, sekojot autotransporta pēc pārdošanas tirgus mainīgajām prasībām. Izmantojot tieši no oriģinālā aprīkojuma ražotājiem iegūtus datus, mēs norādām esošo kataloga preču atbilstību, lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāku produktu pieejamību automobiļu pēcpārdošanas tirgū.

Izcilības vēsture

Ražošanas kompetence kopš 1844. gada un nepārspēta oriģinālajam aprīkojumam līdzvērtīgas kvalitātes vēsture.

Produktu grupas

febi Ersatzteile Lenkung & Aufhängung für PKW
febi Ersatzteile Gummimetall für PKW
febi Ersatzteile Bremsanlage für PKW
febi Ersatzteile Motormanagement für PKW
febi Ersatzteile Elektrik für PKW
febi Ersatzteile Motorsteuerung für PKW
febi Ersatzteile Motor-Thermomanagement für PKW
febi Ersatzprodukte Flüssigkeiten für PKW
febi Ersatzteile Filter für PKW
febi Ersatzteile Motorkomponenten für PKW
febi Ersatzteile Radbefestigung für PKW
febi Ersatzteile Antriebsstrang für PKW
febi Ersatzteile Karosserie & Innenraum für PKW
febi Ersatzteile Spezialwerkzeuge für PKW
febi Ersatzteile febiPLUS für PKW

Saņemt febi informatīvo izdevumu

Reģistrējieties tūlīt!